3 mørbradbøffer, koteletter eller andet kød
Pesto
Bacon
salt, peber
Bøfferne brunes på en varm pande med smør. Kommes i et ildfast fad og smøres med pesto. Jeg havde en god en, som jeg havde købt på et marked i Odense. Ovenpå kommes bacon. Panden koges af med lidt vand og kommes ved bøfferne.
Står i ovnen ved 200 gr i ca 30 - 40 min, alt efter hvilket kød det er.
Kartofler skrælles og skæres midt over. Kommes i en pose med lidt olie, blå birkes, hvidløg og salt. Posen rystes - shake it baby - og hældes ud i et andet ovnfast fad.
Kommes ind i ovnen i små 30 min.
Sovsen lavede jeg af væden fra kødet, lidt fløde og smagte til med tyttebærsyltetøj. Nårh ja og salt og peber.
Tyttebær ligger i et lille blad fra basilikum.
Kartoflerne var specielt lækre. De kan varmt anbefales.
Vin skal der også til - glem den endelig ikke 🙂
Skriv din kommentar her