2 store stykker torskefilet
Krydderurter - en god håndfuld af det du nu har
1 Lime
Ramsløgsalt
Smør
Rabarber kogt til rabarberkompot
Persille
Kartofler
Broccoli
Torskefileterne lægges på en bageplade med bagepapir. Et par klatter smør lægges på fiske sammen med fintrevet skal af en økologisk limefrugt. Saften fra limen hældes over. Krydderurterne hakkes groft og kommes øverst. Spar ikke på det.
Kommes i en 180 gr varm ovn i 15 min. Giv dem ikke for meget, så de bliver tørre.
Da jeg havde et par fyldte bagte kartofler til overs fra den anden dag, skar jeg dem i pæne skiver, lagde dem på en bageplade, penslede med olie og kom dem i ovnen sammen med fisken.
Kartoflerne fik lidt friturestegt persille som pynt ved servering.
Serveres med små broccoli buketter og rabarberkompotten og et par enkelte små klatter af wasabi-peberrodscreme.
Fisken havde en fin lidt syrlig smag af lime, som passede perfekt med den lidt sødere rabarbersovs. Wasabi-peberrodscreme gav både fisk og kartofler en fin skarp kant.
Skriv din kommentar her