MADBLOG & LIVSSTIL

Broccoli smuldres i helt fine stykker og lægges nederst i et fad. Ovenpå lægges skiver af en stor tomat, og øverst skiver af mozarella.
Overhældes  med dressing og står og trækker et par timer.

Dressingen lavede jeg af en basilikum-olie jeg har købt en gang, som jeg blandede op med lidt hvidvinseddike, friske krydderurter og salt og peber.

Kartoflerne skæres i tykke skiver, pensles med olie og drysses med finthakkede mandler og salt.
Bages i ovnen i ca 20 min.

Nårh ja så var jeg også et smut forbi slagteren. Jeg håber ikke han synes jeg er en besværlig kunde, men jeg ved som regel altid, hvad jeg lige præcis vil have og er ikke til at overtale til noget andet, og det lykkes da som regel også at vi finder ud af det sammen. Det blev til 2 store bøffer af det fineste oksefilet med ganske lidt fedtmarmorering.

Bøfferne blev saltet, stegt på en meget varm pande med olie for at få en god stegeskorpe, og tilsidst vendt i smør på panden. Stegetermometeret stod på 65 gr, og de var perfekte – og møre!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter