En lille ret til din Tapas. Retro-Tapas, hvis kan kan sige det, for tunmousse er en rigtig retro-ret, som bliver piftet om ved at ligge den sammen med pastaplader.
Men også den til forestående påske, vil den være god til frokostbordet.
2 ds. tun i vand
2 dl skyr
1 tsk Tomatsalt fra Mariager Saltcenter
1 løg i meget små tern
1 håndfuld krydderurter
evt. lidt revne gulerødder eller peberfrugt i små tern
Lasagneplader, gerne friske
Hæld tunfisken i en si, så alt vandet kan løbe fra. Kom tun og skyr i en skål, og rør det godt sammen. Jeg kan godt li, at den er lidt grov. Skær løg og evt. peberfrugt i små tern og bland i sammen med de hakkede krydderurter(persille, timian, purløg).
Smag til med salt og peber.
Giv lasagnepladerne et opkog, alt efter om de er tørrede eller friske. De skal være møre, men endelig ikke mere. Lad dem dryppe af og blive kolde.
Læg nu lasagne og tunmoussen lagvis sammen i et firkantet fad. Sæt i køleskabet til den skal serveres.
Skæres i passende stykker og pyntes med karse.
Ellen
Tak skal du have, og du kan tilsætte og lave lige den tilsætning du har lyst til. Og så er det lidt sjovt med pastapladerne i.
God weekend!
Pia H
Spændende... den gemmer jeg og bruger til forret 😀 Den er jo super flot og enkel på den seje måde 😀