I går skinnede solen, i dag har det vist regnet det meste af dagen. Men så er det dejligt med lidt forår i vindueskarmen.
Sådan 2 gule primulaer lyser virkelig op, og man bliver i rigtig godt humør.
I dag har vi fået hængt lamper, billeder og lidt andet op i køkkenet. Billedet af “griselampen” skal I nok få, for det blev rigtig godt.
Men lige nu må I nøjes med et par farverige køkkenredskaber.
Og så nok det aller vigtigste. Vi laver mad igen! Jo vi har ikke sultet, men der har ikke været de store madoplevelser i mit nye køkken, men i dag fik vi “rigtig” mad.
En omgang fiskelasagne med spinat og en salat med perlespelt.
150 g friske fuldkornslasagneplader
200 g frossen spinat
1 stort løg
150 g revet gulerod
lidt olie
1 dåse flåede tomater
2 håndfuld basilikumblade
salt , peber, hvidløg
400 g torskefilet
250 g drænet yoghurt
130 g revet ost
Skær lasagnepladerne til, så de passer til formen. Tø spinaten op, og tryk væden ud. Svits det hakkede løg sammen med reven gulerod i lidt olie, og blad spinaten i.
Hæld de flåede tomater til “afdrypning” – (væden kan gemmes til en anden dag).
Hæld tomater og hakket basilikum (eller et par tsk. tørret) i gryden med spinat, løg og gulerødder. Smag det til med salt, peber, hvidløg. Det skal smage af noget.
Læg nu lasagnepladerne lagvis sammen med fisk og sovs. Slut af med yoghurt og ost.
Bages i 30 min ved 200 grader.
Skriv din kommentar her