Fiskelasagne og forårs-primula

Fiskelasagne og forårs-primula

foraar-vindueskarmenI går skinnede solen, i dag har det vist regnet det meste af dagen. Men så er det dejligt med lidt forår i vindueskarmen.
Sådan 2 gule primulaer lyser virkelig op, og man bliver i rigtig godt humør.

I dag har vi fået hængt lamper, billeder og lidt andet op i køkkenet. Billedet af “griselampen” skal I nok kulor-kokkenredskaberfå, for det blev rigtig godt.
Men lige nu må I nøjes med et par farverige køkkenredskaber.
Og så nok det aller vigtigste. Vi laver mad igen! Jo vi har ikke sultet, men der har ikke været de store madoplevelser i mit nye køkken, men i dag fik vi “rigtig” mad.

En omgang fiskelasagne med spinat og en salat med perlespelt.

150 g friske fuldkornslasagneplader
200 g frossen spinat
1 stort løg
150 g revet gulerod
lidt olie
1 dåse flåede tomater
rodlog2 håndfuld basilikumblade
salt , peber, hvidløg
400 g torskefilet
250 g drænet yoghurt
130 g revet ost

Skær lasagnepladerne til, så de passer til formen. Tø spinaten op, og tryk væden ud. Svits det hakkede løg sammen med reven gulerod i lidt olie, og blad spinaten i.

torske-lasagne-fisk

Hæld de flåede tomater til “afdrypning” – (væden kan gemmes til en anden dag).
Hæld tomater og hakket basilikum (eller et par tsk. tørret) i gryden med spinat, løg og gulerødder. Smag det til med salt, peber, hvidløg. Det skal smage af noget.

lasagne-torsk-spinat

Læg nu lasagnepladerne lagvis sammen med fisk og sovs. Slut af med yoghurt og ost.

Bages i 30 min ved 200 grader.

Lasagne-torsk

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*