Jens synes han havde lyst til en grillpølse i aften, og jeg var ikke sen til at sige ja. Vores slagter laver nogle rigtig gode, og så var det jo også nemt.
Jeg skulle blot lave tilbehøret, som blev en kartoffelsalat med lidt af hvert, og landbrød med dild, hvidløg og parmesan.
Og alt imens kartoflerne kogte, fandt jeg frem, hvad jeg havde af rester.
En rest spidskål
2 gulerødder
3 forårsløg
1 lille dusk dild
En rest hjemmelavet tzatziki
En rest parmesan
4 skiver halvtørt landbrød
2 fed hvidløg
Og så var det bare at gå igang. Grøntsagerne blev snittet helt fint, og det samme blev dilden, og det hele blev sammen med kolde kogte kartofler vendt med tzatziki.
De 4 skiver landbrød gned jeg med hvidløgsfedene og dryppede lidt olie på dem inden de fik lidt parmesan og dild. De fik en tur på grillen, så de var sprøde og osten var let smeltet.
Der skulle egentlig have været en Fynsk Forår til, men den kom vi til at drikke inden, så jeg klarede det med et glas kold postevand, og Jens fik noget i en grøn dåse.
Imens pølser og brød var på grillen, kunne jeg lige kigge til min køkkenhave, og både persille, salat og timian står fint.
Lige et par glimt fra terassen, mens vi venter.
Og så var pølserne endelig færdige og vi kunne spise. Velbekomme!
Skriv din kommentar her