Utroligt som sommeren fortsætter. Men dejligt, og det er bare med at nyde det. Nu kan der også rigtig høstes i køkkenhaven, og der er vist ikke meget der er bedre, end hente sine egne grøntsager ind til aftensmaden.
Har jeg foresten fortalt, at vi i weekenden havde besøg af vores lille "barnebarn"?
Bodil, som er den skønneste lille mops hvalp, var her sammen med vores søn og svigerdatter.
I den kommende weekend skal vi til Aarhus for at passe hende, mens mor og far er på weekend. Det glæder vi os meget til, man kan jo ikke andet end elske sådan en lille charmetrold.
Så mon ikke vi skal spise på lidt cafe-besøg i Aarhus i weekenden?
I dag har vi også spist ude, men det var ude i haven. Vi fik en rigtig sommermenu, selvom hellefisk ikke lige er i sæson nu. Men alt kan jo fåes i frost.
Hellefisk og varm salat (2 pers.)
4 stk Hellefisk
1 øko citron
½ spidskål
1 håndfuld kogt pasta
2 stængler bladselleri
Lidt græskarkerner
4 blommer
1 spsk soya
salt og peber
Læg fisken på bagepair, drys med lidt salt og peber og kom en skive citron på hvert stykke. Kommes i en 200 grader varm ovn, hvor de steger i 25 min.
Imens laves salaten.
Kog pastaen og hæld op i en si til afdrypning. Skær bladselleri i tynde skiver og spidskål i strimler. Blommerne skæres i kvarte og græskarkernerne ristes på en pande til de popper.
I en gryde kommes spidskål med soya og vendes rundt indtil det er varmt/lunt. Pas på kålen ikke bruner for meget.
Når fisken er færdig, blandes kål, pasta, blommer, bladselleri og kerne og lægges på tallerkenen. Læg fisk med citron ovenpå, og pynt gerne med et par blade citronmelisse.
Velbekomme.
Skriv din kommentar her