Jeg kan godt li burgere, men det skal ikke være de tynde slaskede burgerboller og flade bøffer uden kød.
Jeg bager selv bollerne og steger selv en bøf, og så med godt med grønt i.
Burgerboller
50 gr. økologisk gær
4 dl vand
½ dl. økologisk solsikkeolie
2 tsk salt
200 gr pizzamel
200 gr fuldkornsmel
ca. 200 gr hvedemel
Dejen hæver først 1 time, formes som flade boller og hæver igen 45 min.
Bages ved 200 gr ca 20 min
Imens formes bøffer af lækkert økologisk oksekød
krydres med salt og peber og steges på en varm pande.
Grøntsager som man nu gerne vil have i skæres i skiver og anrettes, så hver især kan lave deres burger.
Jeg brugte i dag salat, agurk, tomater, peberfrugt, avocado, squash, løg og tomater og så en alm cremefraiche dressing.
Og så kan vi godt li et spejlæg i 🙂
Hjemmelavet guacamole smager også rigtig godt til istedet for dressing. Jeg kan ikke selv li dressing, eller ketchup og remoulade som nogle også kommer i. Så jeg spiser altid helt uden "væde".
Lisbeth
Uha, det ser lækkert ud! Jeg er vild med at det hele er hjemmelavet og at der ikke er spildt tid på alt mulig fancy nonsens; en burger skal kunne tilberedes uden alt for meget bøvl efter min mening! At tilføje et spejlæg har jeg før hørt om, og nu er jeg da nødt til at give det et forsøg, din opskrift ser i hvert fald rigtig lækker ud! 🙂
Claus
Ser lækre ud sådan en "børwe" der .. Tror jeg skal prøve med et spejlæg i næste gang