Påske - Forår - Ferie.
Hele tre ting samtidigt - sikke et Kinderæg 🙂
Jeg har ferie i næste uge, og der skal slappes af, men også klares et par hængepartier. Så hvor meget tid der bliver i køkkenet, ved jeg ikke helt. Men fredag skal vi have gæster, så der skal der laves lidt godt, som vi kan hygge os med.
MANDAG: Pasta Carbonara eller denne hurtige pastaret. | TIRSDAG: Kyllinge frikassé med asparges og nye kartofler. Jeg håber der både er nye asparges og nye kartofler at få. Kartoflerne er godt nok fra drivhus, men de smager helt sikkert godt. |
ONSDAG: En god let og lækker salat med rejer og hvad der ellers findes. Og så hjemmebagt brød til. | TORSDAG: Mon ikke det bliver godt vejr i påsken, så grille ganske langsomt kan pakkes ud? Jeg satser og sætter noget grill mad og kartoffelsalat på menuen. |
FREDAG: Jeg har endnu ikke bestemt hvad vi skal have, men desserten kredser omkring, chokolade, skyr, marengs, dild og agurk. | WEEKEND FRISTELSER: Måske jeg skulle overveje at lave en lille portion Citron-påskeæg til weekenden 🙂 |
Skriv din kommentar her