Så er Nytårsmenuen ved at være på plads - jeg fik efter lange overvejelse besluttet mig for, hvad vi skal nyde den sidste aften i 2013.
Der er ingen opskrifter endnu, men jeg regner med at huske, at tage billeder løbende af menuen.
Forret: Mellemret: Hovedret: En lille Ganerenser: Dessert: |
Vin og Champagne er endnu ikke indkøbt, men en Champagne Brut til talen og til kl 24 finder vi en demi sec Champagne eller en Asti.
Samtidigt vil jeg takke alle jer der følger mine kreationer her på bloggen og på facebook. Jeg er helt overvældet over den interesse, og også meget glad. Det giver blod på tanden.
Jeg ønsker alle nuværende som kommende læsere ET RIGTIGT GODT OG SPÆNDENDE NYTÅR!
Thomas
Hej Ellen,
Det ser godt ud! Har du opskrifterne på retterne?
Mvh
Thomas
Ellen
Hej Thomas.
Det er menuen fra sidste nytårsaften, så de første indlæg i 2014 omhandler flere af retterne.
Ganerenseren og desserten kan du bla. finde her:
Julehilsner fra Ellen
Dorthe Kromann
Hold så op det lyder bare som en helt fantastisk menu i der har fået, på årets sidste aften. Kan man bestille bord til 2014? smiler ..... det er i hvert fald noget andet, end det vi plejer at få denne aften. Godt Nytår & glæder mig til fortsat at følge din spændende blog og også at prøve lidt af det selv.
Ellen
Hej Dorthe.
Tusind tak og også godt nytår til jer. Vi har ikke grønlangkål denne aften, i flere år. Og jeg nyder at kreere noget spændende denne aften. Men den kan også laves på andre tider af året 🙂
Ellen
Tusind tak, jeg tror også det bliver en god middag.
Men øv, der er desværre ikke flere ledige borde i morgen, men kommer du en anden dag, laver jeg gerne menuen igen.
Kan du også komme rigtig godt ind i det nye år, og mon ikke det bliver et år med endnu mere mad og drikke for os begge? Måske det endda lykkes at ses en gang i 2014.
Godt Nytår, Ellen
La Cucina Nada
Hvor kan man bestille bord?? Nøj, det lyder bare godt!
Små overraskende elementer som hindbærstøv, baconstøv, røget, brændt og bare lutter lækkerier.
Håber du kommer ind i det nye år på festlig vis, og går et år med endnu mere MAD & DRIKKE end i det forgangne,
Godt nytår - La Cucina Nada