Grøntsagsskuffen er fuld af friske grøntsager, i køleskabet ligger både okse- og svinefars - og jeg kan IKKE finde ud af hvad vi skal have til aftensmad. Utroligt når alle ingredienser er der, men jeg bare ikke kan finde ud af at sætte det hele sammen.
Se også: Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
Men vi fik noget at spise, for pludselig kom jeg i tanke om, at jeg kunne have pandekager.
Pandekager.
125 g hvedemel
½ tsk groft salt
3 dl mælk3 æg
50 g smeltet smør
smør til bagning
Alt piskes sammen og står 15 min. Panden varmes op, en lille klat smør smeltes og så er det bare med at bage pandekager.
Fyld til pandekagerne
300 gr oksefars
½ peberfrugt
5 asparges
1 rest revne gulerødder
1 løg
revet vadehavsost
2 spsk æblesirup
Kødet brunes til det skiller, grøntsagerne skæres i små tern og vendes i. Simrer lidt inden det smages til med ost og sirup, salt og peber. Tomater og små æbletern vendes i inden servering.
Pandekagerne serveres lune med fyldet inden i.
Jens mente hans udgave var bedst - den var med creme fraiche dressing.
Jeg spiser ikke dressing, så der var jeg nu ikke enig 🙂
Skriv din kommentar her