• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Råsyltede Rødbeder

Råsyltede Rødbeder

Udgivet: 22. feb. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Vi får meget rødbeder i salater og bagte rødbeder, men i dag lavede jeg råsyltede rødbeder i tynde skiver. De blev super gode. Tror de giver hård konkurrence til de almindelig syltede rødbeder på leverpostejmaden. De råsyltedeer der noget mere knas i samtidig med at de er friske og let syrlige.

3 aflange rødbeder
2 dl balsamico eddike
2 tsk flydende honning
½ tsk grov sennep
1 tsk spidskommen
salt, peber
Blåbær og sesamfrø til pynt

Skræl rødbederne og snit dem i helt tynde skiver. Bland alle ingredienser til marinaden og smag til med salt og peber. Vend rødbedeskiverne godt i marinaden og sæt den koldt mindst 2 timer, men gerne længere.

Pynt rødbedeskiverne med blåbær og sesamfrø.

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler

Se mere indhold på bloggen

Strandkål-salat

Gammel kurvestol

Ris á l'mande Is med Kirsebærsovs

Iskold Agurkesuppe

Flute med brie, jordbær og balsamico

Nachos og en kold øl

Pebernødder og Peberkager

Stegt spidskål, nudler og æg

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.