Råsyltede Rødbeder

Vi får meget rødbeder i salater og bagte rødbeder, men i dag lavede jeg råsyltede rødbeder i tynde skiver. De blev super gode. Tror de giver hård konkurrence til de almindelig syltede rødbeder på leverpostejmaden. De råsyltedeer der noget mere knas i samtidig med at de er friske og let syrlige.


3 aflange rødbeder
2 dl balsamico eddike
2 tsk flydende honning
½ tsk grov sennep
1 tsk spidskommen
salt, peber
Blåbær og sesamfrø til pynt

Skræl rødbederne og snit dem i helt tynde skiver. Bland alle ingredienser til marinaden og smag til med salt og peber. Vend rødbedeskiverne godt i marinaden og sæt den koldt mindst 2 timer, men gerne længere.

Pynt rødbedeskiverne med blåbær og sesamfrø.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*