Så kom næste portion salte fra Mariager Saltcenter. Der var igen mange spændende, bla. en Røgetsalt og Pommesfritessalt.
En hakkedreng fik nærmest smagen af grill og sommer, og hvem vil ikke gerne have det. Den røgede salt passer fantastisk til bøffen.
Jeg serverede kartoffelbåde, der var krydret med Pommesfritessalt, hvilket gav en rigtig lækker og god smag på kartoflerne. Ikke fordi det mindede om pommes fritter, men fordi krydderierne passede perfekt til kartofler.
400 gr hakket oksekød
Røgetsalt fra Mariager Saltcenter
Markchampignoner
Smør til at stege i
Kartofler
Pommesfritessalt fra Mariager Saltcenter
Icebergsalat
Gulerødder
Vask kartofler godt og skær dem i både. Vend dem i olie og krydder dem godt med Pommesfritessalt og bag dem i et ildfast fad i ovnen i ca 30 min.
Form kødet til 2-3 gode bøffer og krydder dem godt på begge sider med Røgetsalt.
Steges i smør, til de er gennemstegte.
Skær lidt icebergsalat i mindre stykker og læg på midten af tallerkenen. Riv lidt gulerod over, og læg bøffen på midten.
Champignon skæres i skiver og vendes i smør lige inden servering, og hældes over bøffen, sammen med lidt smør.
Kom kartoffelbåde ved, og servér. Velbekomme.
Skriv din kommentar her