Små lækre pavlovaer til dessert eller kaffen, vækker altid jubel. Og de er ret nemme at lave, kan laves i forvejen, og blot lægges sammen lige inde den skal serveres.
Portionen giver ca. 9 pavlovaer, som passer lige til en bageplade.
4 æggehvider
200 gr flormelis
revet skal fra 1 øko citron
4 dl piskefløde
2 dl creme fraiche - helst 38%
100 gr flormelis
4 tsk citronsaft
gul frugtfarve
Blåbær
Hindbær
Påskeæg
Citron Tangperler
Piske æggehvider let stive. TIlsæt flormelis, revet citronskal og farve. Pisk til det er en stiv masse, der nemt kan "stå" selv.
Smør eller sprøjt marengsen ud på en bageplade til 9 små "reder". Lav gerne en lille fordybning i midten af dem, så er der plads til mere creme.
Bages ved 130 grader nederst i ovnen i ca. 1 time.
Imens laves cremen ved at piske flødeskum let. Tilsæt creme fraiche, flormelis, citronsaft og gul farve, og piske til det er en lækker creme. Kom cremen i en sprøjtepose.
Når pavlovaerne er helt afkølede og lige inden servering, sprøjtes cremen ud på dem, og der pyntes med blåbær, hindbær, påskeæg og Citron Tangperler.
Du kan pynte med det du bedst kan lide 🙂
Skriv din kommentar her