Når man har rabarber, finder man på mange måder at bruge dem på. I dag skulle vi have kartoffelsalat, og selvfølgelig skulle der lige lidt rabarber i. Og det var slet ikke dårligt, med den syrlige smag til kartoflerne og cremefraiche.
Kartoffelsalat med rabarber
200 g rabarber i små stykker
25 g sukker
2 spsk. vand
200 g creme fraiche
25 g mayonaise
2 tsk sukker
citronsalt og peber
1 kg nye kartofler
små tomater
Kartofler koges og afkøles, hvorefter de skæres i mindre stykker.
Rabarber skæres i mindre stykker og kommes i en gryde med vand og sukker, og dampes let. De skal ikke koges ud, men stadig have bid.
Bland creme fraiche med mayonnaise og smag til med sukker, citronsalt og peber.
Bland de kolde kartofler, rabarber og tomater i dressingen og lad salaten stå køligt til den skal serveres. Pynt gerne med purløg inden servering.
Kartoffelsalaten kan serveres med frikadeller eller med en grillpølse.
Charlotte
Sikke en spændende salat... Den tror jeg lige jeg skal prøve her i sommer 🙂
Ellen
Hej Charlotte.
Det kan du roligt gøre, - her faldt den i god jord 🙂