En hurtig, sund og fedtfattig ret. Det er nu også godt en gang imellem, og så smager den også rigtig godt.
400g kyllingestrimler
300 g tomat
5 stk tørrede abrikos
25 g abrikosmarmelade
6 tsk soya sauce
200 g tilberedt bulgur
2 håndfuld blandede krydderurter
2 fed hvidløg
100 g skalotteløg
citronsaft
timiankviste eller tørret timian
salt & peber
Halvér tomaterne og skær abrikoserne i tern. Bland abrikosmarmelade, timian, soya og smag til med salt og peber. Vend abrikostern og tomater i marinaden og spred det ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en 200° varm ovn i en ½ time.
Brun kyllingestrimlerne på en varm pande, og spred dem ud på bagepladen, så de "bager" med de sidste 15 min.
Bulguren tilbereds, og lige inden servering blandes en god håndfuld hakket persille, løg i små tern samt lidt citronsaft i. Smag til med salt og peber.
Server sammen med en stor skål salat.
Skriv din kommentar her