MANDAG: Julemedister og frikadeller med Gammeldaws hvidkål. | TIRSDAG: Julepimpet Farsbrød lavet ud fra denne her opskrift, men med fyld af rosiner, kanel og hvad der ellers giver lidt julesmag. |
ONSDAG: Simregryde - en rest vi har i fryseren, og som er lige til at tage op og varme. Serveres med perlespelt og rødkålssalat. | TORSDAG: Biksemads dagen - med rester af frikadeller, medister og farbrød. |
FREDAG: Lakridskylling i Wok - dejligt med lidt hurtigt fredag aften. | LØRDAG: Økologisk julemiddag |
SØNDAG: Rester fra lørdagens julemiddag. Og så skal det 3. lys i adventskransen tændes, mens vi hygger med små hjemmelavede Bounty.
| WEEKEND-KAGER: Berlinere skal der til, og nu er tiden vist inde til at få dem bagt. De er faktisk ikke så slemme at lave selv, og de smager meget bedre end bagerens. |
Skriv din kommentar her