Så blev den endelig klar (tror jeg nok, hvis jeg ikke ændrer på den inden) - nytårsmenuen for i år.
Er I spændte på, hvad vi skal spise på Tøndervej i år?
Det er faktisk ikke så avanceret, men sammensat til en menu, bliver det forhåbentlig en god og dejlig menu. Jeg glæder mig i hvertfald både til at forbedrede maden, servere den for mine gæster og selv smage på den. Selvom det ikke er en sønderjysk nytårsmenu, skal vi slet ikke undvære hverken grønlangkål eller kålpølser. De er flettet med ind i retterne 🙂
Men alt tages med forbehold, for det er ikke spor usædvanligt, at der kommer ændringer/tilføjelser undervejs.
Nu mangler jeg kun at få de rigtige champagne/vine sat ind til menuerne, så skulle alt næsten være klar til den næste store aften 🙂
Lonni Jørgensen
Vil gerne lave bøfferne som er nævnt i 4 retters lørdagsmeny fra 2012. I opskriften står der at bøfferne efter marineringen skal brunes og derefter have 20 min i ovnen. Ved hvilken temperatur?
Mvh Lonni
Tove Ølgod
Hej. Har styr på “alt” vedr. krondyr med brombær osv.
Kan IKKE finde, hvor mangepersoner opskriften er til??
Og det er jo nytårsaften i morgen ??? mvh. Tove
Ellen
4 personer. Men er I de store risspisere, så kog 300 gr ris.
God nytårsaften og godt nytår.