Weekend, sol, varme - kan det blive meget bedre? Vi har lige spist aftensmaden udenfor og nydt aftensolen. Nu er der desværre skygge på terrassen, og så kan vi fornemme, at det måske ikke er helt sommer endnu. Men i morgen skal jeg atter nyde dagen i solen.
Det er vist ved at være på tide at få sået idt i højbedene, og så er der også et par krydderurter der skal udskiftes. Jeg tør næsten ikke begynde at købe planter, for ved jo nok at det bliver svært at begrænse sig. Det er så dejligt med alle blomster, så jeg synes bare at vi skal have det hele. Og så mange potter har jeg vist heller ikke. Men tomater og agurker kan jeg vist også få købt, så vi kan få egne tomater og agurker. Jeg elsker årstiden vi går ind i nu, og alle de friske grøntsager vi kan få.
Lige nu er det asparges der står ret højt hos mig, men det er også med at nyde dem mens de er her.
Jeg er mest til kun salat og asparges, og især en helt enkelt som denne her er bare fantastisk. Men når der er een mere, som så altså gerne vil have lidt kød til, ja så smider jeg lige et par af Slagter Lampes gode grillpølser på panden. (Vi fik ikke lige tændt op i grillen).
[ingredients title="Ingredients"]
2 personer som tilbehør
- 10 hvide asparges
- 1 avocado
- en lille bakke hindbær
- 1 håndfuld babyspinat
- 2 æg
- citronsaft
- Vinaigrette dressing
- :4 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk honning
- salt og peber
Kog æggene smilende (mine blev lidt for hårde), og del dem i halve.
Skræl, knæk og skær asparges igennem på langs, og steg eller grill dem, til de har fået lidt farve. Jeg sprøjtede mine lidt med olie inden.
Skær avocadoen i fine skiver og dryp dem med lidt citronsaft.
Vask og tør spinat og fordel på 2 tallerkener. Nu fordeler du de fine asparges og avocadoskiverne hen over og pynter med vaskede og tørrede hindbær.
Et drys frisk purløg er ikke at foragte.
Pisk alle ingredienser sammen til dressingen og server den til salaten.
[/ingredients]
Rigtig god weekend til alle jer skønne læsere - nyd solen og hinanden.
Skriv din kommentar her