Jeg var i dag så heldig, at få helt frisk asparges af min arbejdsgivers søde kæreste. De var så fine og sprøde, og blev til den dejligste forret i dag.
Asparges med Stenbiderrogn og Pocherede Æg.
Stenbiderrogn
4 små cherrytomater i meget små tern
grofthakket Persille
salt og peber
Det hele blandes sammen.
En gryde med vand sættes over til det koger.
Når det bobler rigtig godt, piskes rundt i vandet, så der dannnes en svirvel i midten.
Her hældes ægget, der er slået ud i en tallerken og tilsat en anelse eddike, hurtigt i.
Hviden samler sig nu om blommen. Lad den ligge i et par min, mærk efter om æggehviden er tilpas fast, og tag den så op.
Lav kun et ad gangen, vandet skal koge hele tiden. Det kræver lidt øvelse, men efter 4 æg, blev resultatet acceptabel. De ligger nu og venter til resten er klar.
Asparges kommes i lidt kogende vand og koges et par min. Tages op og afdryppes.
Anret på en tallerken først asparges, ovenpå stenbiderrogn blandingen, det pocherede æg og evt. en lille klat creme fraiche. Giv det hele en tur med peber kværnen.
Velbekomme.
Skriv din kommentar her