Jeg var ved at blive lidt betænkelig undervejs, men det blev faktisk rigtig godt. Kyllingestykker i en sød og let krydret sauce. Jeg tror det er lidt Thai-agtigt, men der er ingen koriander i.
300 gr kyllingefillet i mindre stykker
olie - en neutral til at stege i
1 stort løg
⅛ spidskål
1 tsk karry
½ tsk kanel
3-4 dl. vand
urtesalt, eller alm salt
Peber
4 sps. rosiner
120 gr tørrede abrikoser
2 dl hakket bredbladet persille
Abrikoserne lægges i blød i et par timer, hvor efter de skæres i mindre stykker.
I en gryde med olie, kommes løg. Når løgene er klare, kommes kyllingestykkerne i og får farve.
Tilsæt krydderier, spidskål ,rosiner, abrikoser og vand. (Vandet fra abrikoser kan bruges).
Retten simrer i ca. 20 min.
2 dl hakket bredbladet persille kommes i retten, og saucen jævnes evt. med lidt maizena.
Server med løse ris eller couscous. Vi fik lige en kasse fra Årstiderne i dag, og der var der nye fine bønner i. Så dem fik vi også til.
Ellen
Hej Helena.
Opskriften er til 2 personer, så laver du til flere skal den ganges op.
God dag.
Hilsen Ellen
Helena
Hej, altså den her opskrift hvor mange personer er den til? 🙂