Kylling med ananas og karrysovs er en lækker ret til aftensmad, hvor karrysovsen lige sætter prikket over det berømte i. Serveres med ris.
Kylling med ananas og karrysovs er en super nem og hurtig ret at lave til aftensmad, og her skal du heller ikke bruge for mange forskellige ingredienser.
Samlet tager retten ikke meget mere end ca. 30 minutter at tilberede, og så skal du glæde dig til den lækre karrysovs, der passer perfekt til kyllingen.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op.
Opskrift på kylling med ananas og karrysovs
Ingredienser
- 400 g kyllingefileter i strimler
- 3 tsk. karry måske lidt mere
- 2 skiver ananas uden skræl
- 3 dl kyllingebouillon
- 1 spsk. majsstivelse
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- 400 gr kyllingefilet i strimler brunes på en varm pande i lidt olie.
- Drysses undervejs med karry, salt og peber.
- Imens skæres 2 skiver ananas og befries for skallen.
- Når kyllingestykkerne er pænt brune, kommes lidt smør og 1 tsk stærk karry på, og ananasskiverne brunes med. Sådan laver man nemt kylling med ananas.
- Begge dele tages af panden, 3 dl. kyllingebouillon kommes på panden, koges op jævnes med majsstivelse til en lækker karrysovs. Smages til med salt og evt. mere karry.
Ernæring
Næringsindhold
Mængde pr. person/portion
Calories
301
% Daglig værdi*
Fat
6
g
9
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Trans Fat
0.03
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
2
g
Cholesterol
128
mg
43
%
Sodium
1999
mg
87
%
Potassium
887
mg
25
%
Carbohydrates
17
g
6
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
9
g
10
%
Protein
44
g
88
%
Vitamin A
138
IU
3
%
Vitamin C
43
mg
52
%
Calcium
45
mg
5
%
Iron
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Noter
Så er det bare at anrette din kylling med ananas og karrysovs på tallerken.
Salat laves af:
Rucolasalat
Fetaost
Stilktomater
Broccoli, blanceret
Granatæbler - eller kernerne
Alt blev blandet og det anrettes med ris. Velbekomme!
Skriv din kommentar her